135 Groningen

© Allart 2012

1 reacties:

  1. wederom maakt Allart gebruik van de kracht van de eenvoud en weet daarbij de gevoelige snaar te raken. er is geen vuiltje aan de lucht in groningen op wat wolken na dan. mijn vrouw Tina (Beurtelings) werd zeer getroffen door de wijze waarop de paarden zichtbaar genieten van een fijne dag in de groningse weide. compositorisch spreken we hier weer van een klassieke Allart die met deze nieuwe oogst weer teruggrijpt naar de immer volprezen vlakverdeling die we van hem kennen en inmiddels ook mogen verwachten. we gaan er bij deze dan ook zeker niet van uit dat er geweld tegen de dieren is gebruikt. dat het paard met de jas het niet helemaal eens is met deze kledingkeuze nemen we daarom ook graag voor lief en we begrijpen dat dit tijdelijk ongerief onontkoombaar is geweest.
    we kunnen derhalve vaststellen dat er hier sprake is van een zeer geslaagde momentopname welke op een welhaast ambachtelijke wijze in beeld is gebracht.
    woorden zijn er niet genoeg om dit detaillistische meesterwerkje te prijzen maar hulde voor de fotograaf is op zijn minst op z'n plaats.

    BeantwoordenVerwijderen

 

:-)

© Jeroen Allart 2014